Півфінальний поєдинок на стадіоні у Дортмунді відбудеться у середу, 10 липня. Стартовий свисток пролунає о 22:00 за київським часом. Гру розсудить бригада арбітрів на чолі з німцем Феліксом Цваєром. В Україні стежити за перебігом матчу в режимі онлайн можна буде на платформі MEGOGO за наявності відповідної підписки.

Надійний букмекер FAVBET фаворитом цього півфіналу вважає підопічних Гарета Саутгейта. Коефіцієнт на перемогу "Трьох левів" в основний час – 2,75. На успіх "ораньє" – 3,25. Ціна нічиєї – 2,91.

На прохід Англії у фінал дають 1,84 бала. На те, що путівку здобудуть Нідерланди – 2,15. Очікується, що гра закінчиться в основний час – ймовірність овертаймів складає 5,50, серії пенальті – 5,00.

Фахівці не очікують гольової феєрії. Коефіцієнт на стандартний тотал більше 2,5 становить 2,75 бала. На аналогічний тотал менше – 1,49.

Букмекери вважають найімовірнішим автором голу нападника збірної Англії Харрі Кейна (2,50). Цікаво, що досить високі шанси забити має резервний форвард "Трьох левів" Айвен Тоні (3,50). У Нідерландів можуть відзначитися Коді Гакпо та Мемфіс Депай – коефіцієнт на їх голи складає 4,00 бала.

Англія в 1/4 фіналу ледь вирвала перемогу над Швейцарією – першою пропустила, але відігралась і святкувала успіх у серії пенальті. Дебютним м'ячем на турнірі відзначився Букайо Сака. Нідерланди також пройшли у півфінал не без проблем, оформивши драматичний камбек проти Туреччини (2:1).