Поєдинок у Дюссельдорфі відбудеться у суботу, 6 липня. Стартовий свисток пролунає о 19:00 за київським часом. Розсудить гру бригада арбітрів на чолі з італійцем Даніеле Орсато. В Україні стежити за перебігом подій на полі можна буде на сервісі MEGOGO за наявності відповідної підписки.

Надійний букмекер FAVBET фаворитом чвертьфіналу вважає підопічних Гарета Саутгейта. Коефіцієнт на перемогу збірної Англії в основний час становить 2,30 бала. На успіх "хрестоносців" 3,95. Ціна нічиєї – 3,05.

Фахівці вважають, що ймовірніше у півфінал вийдуть "Три леви". На це дають 1,63 бала. На прохід Швейцарії ставлять 2,50.

Найімовірнішим автором голу букмекери вважають англійського форварда Харрі Кейна (2,75). Також високо оцінюють шанси його товариша по збірній Айвена Тоуні (3,70).

Англія в 1/8 фіналу ледь дотиснула Словаччину, поступаючись 0:1 аж до компенсованого часу. На 90+5 Джуд Беллінгем перевів гру в екстратайми, а Харрі Кейн вирвав перемогу для "Трьох левів". А Швейцарія у попередньому турі вибила Італію (2:0).

Ні Англія, ні Швейцарія ще жодного разу не ставали чемпіонами Європи.