"Йорданеску в національній збірній виконав велику роботу, і я переконаний, що вони зможуть впоратися з Нідерландами і пройти далі. Я буду на стадіоні і вболіватиму, як це робить весь румунський народ. У нас ніколи не було такої підтримки, коли я грав у збірній, у нас було десять уболівальників на трибунах, якщо ми не грали вдома.

У Румунії створено ментально сильну команду, чого не вистачає Італії. Індивідуальні якості Румунії не є такими, як у топ-команд. Їй допомагає їхній менталітет та організація гри, вони всі жертвують собою. Це команда, яка добре грає в обороні, а потім індивідуально грає в атаці. Румунія дуже виросла за останні 2-3 роки. Коли команда має впевненість, то все можливо.

Сильні збірні продовжують маскуватися. Тепер, коли почалися матчі плей-офф, такі топ-гравці, як Мбаппе та Беллінгем, покажуть нам, на що вони дійсно здатні. Але, попри це, я думаю, що ми можемо побачити команду-сюрприз, яка підніме трофей. Можливо, настане черга Австрії, Швейцарії або Румунії", – цитує Луческу Calcionews24.