Поєдинок відбудеться у вівторок, 2 липня у Мюнхені. Стартовий свисток пролунає о 19:00 за київським часом. Розсудить гру бригада арбітрів на чолі з німцем Феліксом Цваєром.

Надійний букмекер FAVBET безперечним фаворитом поєдинку 1/8 фіналу вважає збірну Нідерландів. Коефіцієнт на перемогу "помаранчевих" становить 1,48 бала. На звитягу румунів – 8,30. Ціна нічиєї – 4,55.

Фахівці очікують на не надто результативну зустріч. Коефіцієнт на стандартний тотал більше 2,5 становить 2,03 бала. На аналогічний тотал менше – 1,93.

Найімовірнішим автором голу букмекери вважають зіркового нападника Нідерландів Мемфіса Депая (2,50). Також доволі високо оцінюють шанси його земляків Коді Гакпо (2,65), Ваута Вегхорста (2,70) та Доніеля Малена (3,10).

Стежити за розвитком подій на полі можна буде на платформі MEGOGO за наявності відповідної підписки.

Збірна Нідерландів не без проблем закінчила груповий етап. В активі команди Кумана вольова перемога над Польщею (2:1), нульова нічия з Францією (0:0) та поразка Австрії з рахунком 2:3. Такі результати призвели до третього місця в групі D.

Натомість Румунія сенсаційно виграла групу Е, обігнавши збірні Бельгії, Словаччини та України. Підопічні Йорданеску розпочали турнір з розгромної перемоги "синьо-жовтих" з рахунком 3:0. Згодом поступилися Бельгії (0:2) та розписали нічию зі словаками, яка вивела їх у плей-офф Євро-2024. Перемога над Україною стала для Румунії лише другою на чемпіонатах Європи в історії.