Мадридці запропонували воротареві нову довгострокову угоду, адже попередня закінчується вже наступного літа. Переговори почалися ще до старту Євро-2024, але рішення немає й досі, інформує Marca.

За даними джерела, Лунін не говорить ні "так", ні "ні". Іспанські журналісти роблять припущення, що українець збирається дограти рік, що залишився за контрактом, і чекатиме хорошого для себе варіанту від інших клубів, яким він може дістатися як вільний агент.

Лунін хоче грати, але повернення в стрій Тібо Куртуа означає, що українець знову повинен буде стати тільки другим номером з усіма наслідками, що витікають з цього.

До того ж, Андрію не вдалося проявити себе на Євро-2024, після провальної гри з Румунією (0:3), він поступився місцем у воротах Трубіну і більше не грав.

Лунін нещодавно змінив свого агента, тепер інтереси українця представляє один із топів своєї справи Хорхе Мендеш. У Реалі розуміють, що це свідчить про бажання голкіпера змінити команду.

У самому Реалі з одного боку не бачать проблеми в ситуації, що склалася. У них є досвідчений Тібо Куртуа, який, схоже, і після тривалих травм готовий демонструвати високий рівень гри. Але з іншого, враховуючи вік та схільність бельгійця до травм, йому потрібний надійний дублер. І тут нерішучість Луніна провокує певний хаос.

У разі відходу українця, Реалу потрібно підписувати нового воротаря. Судячи з усього, пріоритетним варіантом у такому разі буде Кепа – іспанський воротар провів сезон у Реалі в оренді, але програв конкуренцію Луніну і повернувся в Челсі. Однак у мадридському клубі залишилися задоволені як поведінкою так і ставленням до роботи Кепи, і не виключають повернення до його кандидатури.

Карло Анчелотті також попросив, щоб до тренувань з основою був залучений молодий воротар Фран Гонсалес. Але спортивне керівництво наполягає на тому, що молодому обдаруванню потрібна ігрова практика, а її він може отримати тільки в дублі – Реалі Кастільї.