"Головним у матчі з Бельгією буде командний дух, з яким в України були проблеми на початку турніру. Гравцям потрібно залишити своє его за полем і думати про результат збірної, а не персональний успіх. Багато сказано про честь країни, але чи готові ці футболісти вмирати на полі не тільки на словах?

Думаю, базовою формацією буде компактний блок 5-4-1, як це було проти німців. Планом Б бачу перебудову на 4-2-4 з двома високими флангами, більш вертикальною грою і кросами на висунутих на вістрі з Довбиком і Яремчуком. Багато що залежить від вінгерів, які повинні встигати повертатися в другу третину при втратах, щоб не втрачати компактність, а потім знову тікати в простір. І все це в максимальному темпі. Треба використовувати кращі якості лідерів.

Бельгійці будуть ризикувати – вони не вміють грати інакше. Вони досі думають, що в них чудова переможна генерація гравців. Насправді в них дуже якісна та небезпечна атака плюс передачі Де Брюйне. Але захист... Там вистачає проблем", – поділився фахівець у коментарі ТаТоТаке.