"Емоції завжди є. Хочу лише подякувати гравцям. Я зараз рекордсмен за матчами, коли ми пропускаємо, але перемагаємо.

Важливо для гравців отримати впевненість у тому, що ми робимо правильні речі. Задоволений духом команди. Бачив, що після пропущеного голу футболісти були засмучені, але вони продовжували. В другому таймі дійсно було дуже багато моментів, і ми вирвали цю гру.

Після перерви підказали дуже важливий момент у пресингу, трішки перебудувалися - це дало можливість більше відбирати м’яч і створювати моменти. Була ділова підказка, і гравці розуміли, що є шанс обіграти цю команду. І я задоволений, що ми цей шанс використали.

Як відрізнялася збірна від матчу з Румунією? Не можу сказати, що вона інша. Гравці мали бажання, але вони дійсно так не реагували у першому матчі, як сьогодні. Не можу сказати, що була інша команда. Було бажання, більше натхнення – і за рахунок цього забили м’ячі. Але я не вважаю, що в першому таймі не було бажання. Була втрата концентрація та помилки.

У першому матчі грав Тарас Степаненко, зараз – Андрій Ярмоленко. Вважаю, потрібно, щоб на полі були лідери, баланс досвіду та молоді. Мені не дуже важливий вік гравця, якщо він демонструє свій рівень – немає різниці.

Я можу відзначити не тільки Шапаренка, а і Яремчука, бо він забив і працював на команду. Всі працювали, я не бачив жодного гравця, що був би не вмотивований. Не люблю виділяти когось – вважаю, що особливо в другому таймі ми добре зіграли на оборону. Всі гравці відпрацьовували та робили все для команди.

Цей турнір дуже швидкоплинний – дуже важливе відновлення, готуватися до кожного суперника. Як показала гра Словаччина – Бельгія, проти них можна грати", – цитує Реброва Суспільне Спорт.

Нагадаємо, збірна України здобула перемогу над Словаччиною у другому матчі Євро-2024. Українці пропустили на старті поєдинку, але завдяки голам Шапаренка та Яремчука оформили камбек. Все вирішиться у поєдинку з Бельгією, який відбудьтеся 26 червня о 19:00.