Як інформує офіційний сайт житомирського клубу, між представниками Полісся, польського клубу Пяст та Міського стадіону імені Пьотра Вєчорека було підписано угоду про співпрацю. Цим документом житомирській клуб виконав всі вимоги УЄФА щодо домашньої арени.

"Радий повідомити, що офіційно ми домовились з представниками польської сторони та будемо грати матчі єврокубків на Міському стадіоні імені Пьотра Вєчорека в Глівце. Ця арена відома своєю гостинністю та чудовою атмосферою.

Ми впевнені, що її інфраструктура та комфорт допоможуть нашій команді в дебютному єврокубковому сезоні. Ми вдячні представникам клубу Пясту за можливість грати на цій арені, та хочемо подякувати за прийом – перші враження в нас відмінні. Закликаємо як українських, так і польських вболівальників прийти та підтримати Полісся на матчах в Глівіце", – сказав генеральний директор Полісся Володимир Загурський.

Міський стадіон у Глівіце має 9 736 глядацьких місць, розташований на 4-х критих трибунах, які формують чашу арени.

Нагадаємо, що перший в історії клубу домашній єврокубковий матч Полісся проведе в рамках кваліфікації Ліги Конференцій проти словенської Оліміпії. Поєдинок заплановано на 1 серпня. Перед цим суперники зустрінуться 25 липня в Любляні.