У березні цього року Робінью отримав тюремний строк тривалістю 9 років через групове зґвалтування у груповому албанської жінки в нічному клубі Мілана в 2013-му. Екс-зірка футболу відбуває його на батьківщині – у пекельній бразильській в'язниці.

Зараз колишній хавбек проходить тюремний курс з базової електроніки, повідомляє The Sun. Зараз Робінью вчиться лагодити телевізори, радіоприймачі та інші побутові електроприлади в рамках робочої програми у в’язниці. Вона спрямована на опанування ув’язненими нових навичок для підготовки до майбутнього звільнення.

Адвокат футболіста Маріо Россо Вейл каже, що екс-гравець був зразковим ув'язненим з моменту ув'язнення в березні. "Робінью тримає голову опущеною і спокійно проходить це. Він є зразковим ув'язненим і не має проблем з іншими.

Робінью навіть дали кілька футбольних бутсів, щоб він міг приєднатися до ігор під час відпочинку. Він записався на базовий курс електроніки, щоб дізнатися, як ремонтувати телевізори та радіо. Має пройти 600 годин дистанційного навчання, щоб отримати кваліфікацію в цій галузі".