Товариські матчі

Італія – Боснія і Герцеговина – 1:0

Голи: Фраттезі, 38

Словаччина – Уельс – 4:0

Голи: Куцка, 44, Боженік, 56, Ампаду, 60 (автогол), Бенеш, 90

Франція – Канада – 0:0

Чорногорія – Грузія – 1:3

Голи: Йоветіч, 66 – Кітеішвілі, 10, Мікатуїдзе, 33, Зізівадзе, 83

Збірна Словаччини, яка на Євро-2024 зіграє з Україною, не залишила шансів Уельсу. Поєдинок у Трнаві закінчився розгромною перемогою 4:0. Розпочав побиття 37-річний екс-гравець Мілана Юрай Куцка. Після перерви підопічні Франческо Кальцони змогли засмутити суперника ще тричі: Роберт Боженік замкнув простріл Лукаша Харасліна зліва, Ампаду відзначився автоголом, а фінальну крапку поставив ефектний удар Ласло Бенеша з-за меж штрафного майданчика.

Італія здобула важку перемогу над Боснією та Герцеговиною. Єдиний гол в матчі забив півзахисник Інтера Давіде Фраттезі, який в один дотик замкнув подачу К'єзи. У підсумку підопічні Спалетті закінчили підготовку і вже 15 червня стартують на Євро матчем з Албанією.

Франція не змогла забити Канаді. Команда Дешама досить сенсаційно зіграла внічию в останньому спарингу перед чемпіонатом Європи. Єдиною хорошою новиною для фанів став вихід на поле Кіліана Мбаппе (на 74 хвилині) – в ЗМІ ходили чутки, що зірковий лідер травмувався. 17 червня французи дебютують на Євро у матчі проти Австрії.