У Німеччині відбувся фінал юнацької Бундесліги U-19, у якому молодь Борусії Дортмунд з нашим Данилом Кревсуном у складі боролася за трофей з однолітками з Хоффенхайма.

Юнаки Хоффенхайма відкрили рахунок вже 28-й хвилині, зусиллями Макса Морштедта. Але на 2-й компенсованій до першого тайму команда з Дортмунда змогла відігратися – відзначився Паріс Бруннер.

У другому таймі Хоффенхайм забив ще двічі (Пол Хеннріх на 67-й хвилині та Блессінг Маканда – 86-й) та встановив остаточний рахунок – 3:1. 19-річний український хавбек "джмелів" Данило Кревсун вийшов у стартовому складі своєї команди і відіграв увесь матч – без результативних дій.

Тож, молодь "селян" стала найкращою в країні у своїй віковій категорії. Борусія Д – друга. Кревсун у сезоні-2023/24 зіграв за свою команду 36 матчів, забив 9 голів та віддав 7 результативних передач.

Нагадаємо, Данило Кревсун – вихованець Академії донецького Шахтаря. У вересні 2022 року він переїхав до Німеччини, де грав спочатку за юнацьку команду Мюнстер, а у січні минулого року перейшов до дортмундської Борусії.

20 березня футболіст дебютував за збірну України U-19 у кваліфікації до Євро-2024. У складі юнацької збірної провів 3 матчі, забив 1 гол і віддав 1 результативну передачу.