Ла ліга, 38-й тур

Реал – Бетіс – 0:0

Останній тур Ла Ліги не мав жодного значення, але Карло Анчелотті треба було тримати команду в тонусі перед фіналом Ліги чемпіонів. На жаль, у бойовому складі мадридців ворота довірили Тібо Куртуа, якого очікують побачити і на Вемблі.

Перший тайм складався для бельгійця легко і безтурботно. Команди грали майже без воріт, а моменти виникали лише через індивідуальні помилки. Однієї з таких припустився Франсіско Вієітес, який формально вважається третім воротарем Бетіса. Він невдало виніс м'яч, кинувся в ноги Вінісіусу, але круглий відлетів до Менді. 35-річний Сократіс підстрахував на лінії.

Тайм котився до нульової нічиєї, аж раптом "наварив" Куртуа. Тібо перед собою парирував подачу зі штрафного, і Джонні добив у порожні. Конкурента Луніна врятував VAR, який вгледів малесенький офсайд.

У дебюті другої половини Куртуа нарешті довелося робити сейви. Бетіс двічі пробив у площину, проте кіпер Реала не дрімав. На 63-й хвилині Анчелотті замінив воротаря, але тут жодного оптимізму для Луніна. Преса заздалегідь повідомляла, що тренер "вершкових" нагородить Кепу за сумлінну працю упродовж орендного сезону. Куртуа може хизуватися чудовою статистикою – жодного пропущеного після повернення, 330 "сухих" хвилин. Вочевидь, першого червня проти Борусії вийде таки він.

Кінцівка зустрічі не мала жодного значення. Сантьяго Бернабеу гучно провів Тоні Крооса, який раптом вирішив завершувати кар'єру. 0:0 – Бетіс йде відпочивати, а Реал готується до головного матчу сезону.