Белль – фанатка Манчестер Юнайтед, модель і успішна блогерка. За її сторінкою в Instagram стежать понад 200 тисяч підписників. 21-річна красуня стверджує, що більшість зірок АПЛ є потенційними зрадниками своїх партнерок.

Олівія каже, що дружини та дівчата футболісти повинні почати перевіряти онлайн-історії і повідомлення своїх партнерів. "Останнім часом я відчуваю огиду від кількості футболістів, які спілкуються зі мною, маючи дружин та дівчат.

Вони багато пишуть мені після того, як підписалися на мої онлайн-канали, і просять мене надіслати їм пікантний контент. Я знаю їхні імена. Потім, коли я шукаю цих гравців, виявляється, що в них є подруги, дружини та діти.

Деякі з них мають фетиші, кажуть, що про них не піклуються вдома, але це справді несправедливо щодо їхніх партнерок. Я справді не бажаю називати імена і ганьбити цих хлопців – я не хочу руйнувати сім'ї. Але хочу, щоб усі партнерки футболістів запровадили політику, відповідно до якої їхні партнери мають бути повністю відкритими щодо свого цифрового життя", – наводить слова Белль видання The Daily Star.