Нагадаємо, два тижні тому у матчі 28-го турі чемпіонату України серед команд U-19 юнацька команда Динамо мінімально обіграла однолітків з Шахтаря (2:1). Після поєдинку вихованці клубів влаштували бійку.

Тепер на сторінці академії донецького клубу в Instagram опублікували відео з епізодом, який, на думку "гірників", спровокував конфлікт. На цих кадрах видно, як голкіпер киян В'ячеслав Суркіс приклав руки до вух – жест адресувався суперникам.

Раніше Суркіс прокоментував свою поведінку у випуску програми ТаТоТаке. "Після фінального свистка, після всіх образ, які я чув протягом матчу, я підбіг до фанів та приклав долоні до вух. Це означає, що я вас готовий зараз слухати. Що вам є сказати? І що я їх вже не чую.

В інтернеті писали, що я підбіг до лави Шахтаря, але я підбіг до трибуни, тому що до лави Шахтаря я не маю жодної претензії. Після цього вирвалася велика орда вболівальників, вибігла на поле. Один з них намагався мене вдарити. Мені пощастило – я зміг ухилитися", – сказав голкіпер Динамо U-19.