"Біло-сині" ведуть переговори про підписання вінгера Анхеля Торреса, який виступає за австралійський клуб Сентрал Кост Марінерс. Про це повідомив Ігор Циганик в авторській програмі "Циганик Live".

Вперше про інтерес Динамо до 24-річного вихованця Порту стало відомо ще у квітні. Тоді ж Михайло Співаковський інформував, начебто Торрес може перебратися до киян на правах вільного агента. Його контракт з чинним чемпіоном Австралії розрахований до 30-го червня.

Додамо, цього сезону Анхель Торрес провів 37 матчів за Сентрал Кост Марінерс, в яких відзначився 15 голами та 8 асистами. Портал Transfermarkt оцінює гравця у 450 тисяч євро. Його команда стала переможцем регулярного чемпіонату Австралії та здобула Кубок АФК.

За інформацією Australian Broadcasting Corporation, у квітні цього року Футбольна асоціація Австралії відсторонила Торреса від футболу через звинувачення у нападі, зґвалтуванні та залякуванні 20-річної жінки. 6-го травня суд Госфорда розпочав розгляд справи та повернеться до неї 5 липня.

"Лівоногий" колумбієць грає на позиції правого або лівого вінгера, рідше – атакувального півзахисника. Тобто, він може створити конкуренцію Андрію Ярмоленку.