Перша ліга. Чемпіонська група. Другий етап. 9-й тур

Карпати – Лівий Берег – 3:3

Голи: Невес, 7, 34 (пен.), Хаса, 20 – Дедух, 44, Синиця, 56, Войцеховський, 59

Львів'яни шикарно розпочали матч і вже до середини першого тайму впевнено переважали суперника – вболівальники на трибунах шаленіли від радості в останній грі сезону на стадіоні Україна.

В одній з перших атак підопічні Маркевича влаштували справжню тікі-таку і у стилі Барселони відкрили рахунок – Ігор Невес п'ятою обігрався з Підлепенцем, який вискочив на рандеву з голкіпером. Євген міг забивати самостійно, але відкотив у центр, де бразильський нападник легко відзначився у порожні. Ймовірний претендент на гол сезону.

Дуже швидко "леви" забили ще двічі. Простріл Хаси замкнув у власні ворота захисник киян, а Ігор Невес оформив дубль з пенальті. Усі представники Карпат були впевнені у легкій перемозі. Обламав мрії гол Руслана Дедуха, який потужно пробив у ближній кут за лічені хвилини до перерви.

У другому таймі мотивовані гравці Лівого Берега розірвали опонентів і здійснили вражаючий камбек. Синиця оформив шедевр, влучивши у дев'ятку, а через 3 хвилини Войцеховський забив втретє.

У підсумку Карпати з розчаруванням прощаються зі Львовом – аж до УПЛ. В останньому турі Чемпіонської групи "зелено-білі" вирішать питання чемпіонства у Першій лізі матчем проти Інгульця, який у паралельному матчі обіграв Епіцентр (3:1). Різниця очок між командами складає лише один бал.