Борнмут – Брентфорд – 1:2

Голи: Соланке, 90 – Мбемо, 87, Вісса, 90+5

Вест Хем – Лутон – 3:1

Голи: Ворд-Праус, 54 , Соучек, 54, 66, Ірті, 77 – Локонга, 6

Вулверхемптон – Крістал Пелас – 1:3

Голи: Кунья, 68 – Олісе, 26, Матета, 28, Езе, 73

Евертон – Шеффілд Юнайтед – 1:0

Голи: Дукуре, 31

Ньюкасл – Брайтон – 1:1

Голи: Лонгстофф, 45+5 – Велтман, 18

Тоттенхем – Бернлі – 2:1

Голи: Порро, 32, ван де Вен, 82 – Бруун Ларсен, 25

Бонмут зазнав поразки у матчі з Брентфордом. Забарний звично з'явився у стартовому складі. Борнмут досить довго вмикався у гру, втім, зміг взяти себе в руки. Ще в першому таймі команда українця забила, але гол скасували. Соланке відзначився, але Семеніо у боротьбі з суперником підіграв собі рукою.

По перерві м'яч ніяк не хотів влітати у сітку воріт. На 71-й хвилині у ворота "вишень" призначили пенальті, але й його після перегляду VAR скасували. Неочікувано доля зустрічі вирішилася на останніх хвилинах гри: за декілька миттєвостей команди обмінялися голами. Все ж на 90+5 хвилині Вісса голом гарантував своїй команді перемогу.

Тоттенхем вирвав перемогу у матчі з Бернлі. Ще на старті зустрічі Бернлі завдав потужного удару, але кіпер господарів зумів парирувати небезпеку. Згодом і Тоттенхем змарнував 100% шанс вийти вперед – Джонсон не достатньо сильно вдарив. Ще до кінця першого тайму команди забили по голу: спочатку Бруун Ларсен вивів гостей вперед, але Джонсон швидко відквитав м'яч.

По перерві командам довго не вдавалося забити. Здавалося, що Тоттенхем та Бернлі так і розійдуться нічиєю. Та на 82-й хвилині ван де Вен завдяки чудовій роботі Меддісона зробив рахунок 2:1 на користь гостей.

Евертон без Миколенка здолав Шеффілд Юнайтед. Єдиний гол у поєдинку забив Дукуре ще на 31-й хвилині гри. Нагадаємо, що український захисник Евертона Віталій Миколенко зазнав неприємної травми у грі проти Ліверпуля і вилетів до кінця сезону.

Зауважимо, що очолює АПЛ Манчестер Сіті, який має в активі 85 очок. Арсенал розташувався на 2-му місці (83 бали), а замикає трійку лідерів Ліверпуль (78).