Футбольна битва відбудеться вже цієї суботи, 11 травня. Стартовий свисток на Арені Львів пролунає о 18:00. Українське Класичне розсудить бригада арбітрів на чолі з Олексієм Деревінським. А стежити за перебігом протистояння у прямому ефірі можна буде на УПЛ ТБ.

Надійний букмекер FAVBET фаворитом принципового протистояння вважає Шахтар. Коефіцієнт на успіх підопічних Маріно Пушіча – 2,11. На перемогу команди Олександра Шовковського – 3,55. Ціна нічиєї – 3,65.

Фахівці очікують на результативну дуель. Коефіцієнт на стандартний тотал більше 2,5 становить 1,83 бала. На аналогічний тотал менше – 2,08.

Букмекери вважають, що найбільше шансів відзначитися голом у цій грі має форвард Шахтаря Данило Сікан (2,50). Також високою є ймовірність, що м'яч заб'є нападник Динамо Владислава Ваната (3,00).

До слова, Ванат зараз очолює список найкращих бомбардирів поточного сезону. У його активі 13 голів та 7 асистів. Сікан йде на третьому місці – Данило відзначився 10 забитими м'ячами і 3 гольовими передачами.

Востаннє команди зустрічалися в офіційному матчі третього листопада минулого року. Тоді "гірники" перемогли з рахунком 1:0, автором єдиного голу став Олександр Зубков. Після того поєдинку наставник киян Мірча Луческу офіційно подав у відставку, чутки про яку говорили давно. Після цього на чолі "біло-синіх" став Олександр Шовковський.

До цього поєдинку Шахтар підходить у статусі лідера УПЛ, випереджаючи Динамо на 4 очки. У попередньому турі команди здобули яскраві перемоги: донеччани розбили Чорноморець (3:0), а кияни познущалися над Колосом (5:0).