Колумбійський Атлетіко Насьйональ не буде активувати опцію викупу форварда Динамо Еріка Раміреса, повідомляє колумбійський журналіст Піпе Сієрра у соціальній мережі Х.

Таким чином 25-річний венесуелець, який пов'язаний контрактом з Динамо, повинен повернутися у розташування українського клубу. Керівництву киян знову треба ухвалювати рішення, щодо гравця, оскільки угода з ним діє до 30 червня 2026 року. Скоріш за все, він відправиться у чергову оренду – вже четверту.

Після того, як у липні 2021 року Рамірес приєднався до киян, він зіграв за українську команду лише 20 матчів. 30 січня 2022 року, ще до початку повномасштабного вторгнення, Динамо відправило його у першу оренду – до іспанського Хіхона.

Потім на орендних правах він грав також за словацький Слован, а з липня минулого року – за Атлетіко Насьйональ, разом з яким до речі став переможцем Кубка Колумбії.

За Атлетіко у всіх змаганнях Ерік провів 45 матчів, у яких забив 9 голві та віддав дві передачі. У договорі оренди була опція викупу гравця, але колумбійці нею не скористалися.