Як повідомляє Relevo, напередодні агент Яремчука провів зустріч з керівництвом "кажанів", на якому було повідомлено, що іспанці не будуть продовжувати співпрацю з українцем.

Причина – клуб не може потягнути трансфер гравця і не здатен платити чималу зарплату футболісту. Зараз з 2 млн євро, Валенсія сплачує Роману лише 700 тис., а решту покриває Брюгге.

"Нездійсненна формула, яку неможливо повторити в наступному сезоні", – коментує іспанський ЗМІ.

Також Валенсія не має можливості викупити контракт українця, за якого Брюгге заплатив 17 млн, а зараз хоче не тільки покрити ці кошти, а й отримати певний прибуток.

У іспанського клубу є слабкі надії, що Брюгее перегляни свої умові і в решті-решт з бельгійцями вдасться домовитися. Але "кажани" не можуть чекати. Їм потрібен нападник на наступний сезон, і треба діяти швидко, поки на ринку є доступні їм пропозиції.

Зазначається, що позиція форварда є абсолютним пріоритетом для Рубена Барахи – наставник Валенсії хоче грати у два нападники і прагне отримати підсилення у цю ланку ще до початку передсезонної підготовки.

Клуб готується продати декількох виконавців, а на позицію Яремчука розглядає Рафаеля Міра з Севільї, Мартіна Сатріано з Бреста і Карлоса Мартіна з Атлетіко (який виступає в оренді за Мірандес).

Нагадаємо, у поточному сезоні Яремчук провів за Валенсію 26 матчів у всіх турнірах, в яких забив 4 голи. Українець належить Брюгге, контракт з яким чинний до 30 червня 2026 року – він став найдорожчим гравцем в історії "чорно-синіх" і обійшовся бельгійцям у 17 млн євро. Transfermarkt оцінює форварда у 4 млн євро.