"Мені подобається футбол, подобається виходити на поле. Я, звичайно, ще буду тренувати. Деякі менеджери та агенти лобіюють свої інтереси та розповідають, у якому віці потрібно тренувати. Скажіть значно старшому за мене Мірчі Луческу, що він не буде у 78 років тренувати, – він посміється, і все.

Так, є молодий Юліан Нагельсманн, який тренує збірну Німеччини. Про що це говорить? Що немає жодної різниці, скільки років людині. Ні національність, ні вік не мають впливати на те, вмієш ти тренувати, ростуть в тебе гравці, грає в тебе команда у сучасний футбол. А не агенти мають підлаштовувати. Це нісенітниця, яку я не приймаю. Є молоді і достатньо талановиті фахівці, але їх небагато. Чому? Бо потрібно отримати досвід", – поділився Грозний в коментарі Українському футболу.

Нагадаємо, 67-річний фахівець востаннє тренував Шахтар з Караганди у 2020 році. Протягом тренерської кар'єри найбільші успіхи здобув в Дніпрі та запорізькому Металурзі, з якими доходив до фіналу Кубка України в 1997 та 2006 роках.