"Вже такий другий поєдинок, де нас судить цей… арбітр. Я прошу перевірити його на профпридатність, тому що він забирає в нас вже другу гру поспіль очки. У грі з Поліссям він також не дав нам залізне пенальті. Тому я прошу передивитися його компетентність взагалі.

А так, що я можу сказати? Звичайно, прикро програвати. Ми їхали сюди за позитивним результатом, але для нас боротьба продовжується. Є ще три матчі, будемо намагатися брати максимально очки в них.

Не знаю, чому після 10-ї хвилини було так багато помилок, не можу на це відповісти. Можливо, ми десь трошки підрозслабилися. Не знаю, бувають такі моменти. На 2-й тайм ми внесли корективи, вийшли зовсім з іншим настроєм, але все-таки результат на табло. Вітаю Верес з перемогою.

Що підказав тренер перед виходом на 2-й тайм? Він вказав нам на наші помилки. Ми по максимуму намагалися їх виправити. Але, повторюся, рахунок на табло. Ми дуже засмучені, але здаватися не збираємося. Є ще 3 тури, будемо намагатися брати в них очки", – цитує Вакулу Tribuna.com.