Українська Прем'єр-ліга. 26-й тур

СК Дніпро-1 – Динамо – 1:2

Голи: Гуцуляк, 43 – Кабаєв, 49, Ванат, 90+1

Вилучення: Тимчик, 88

Цього сезону кияни повернулися у боротьбу за чемпіонство з донецьким Шахтарем. Відставання від "гірників" складає 4 очки, проте попереду в обох команд зовсім нелегкі суперники. Одним з таких для Динамо був СК Дніпро-1 – чинний віцечемпіон та претендент на єврокубки.

Ще на початку 15-ї хвилини матч в Дніпрі перервала повітряна тривога. Гра поновилася лише за півгодини. Кияни володіли хіба що мінімальною перевагою на полі, загострювати вдавалося лише після стандартів. Волинець і оборона впевнено відбивали усі навали, а перед перервою дніпряни взагалі повели у рахунку. Михавко і Попов на рівному місці дозволили Гуцуляку обікрасти себе й зблизька пробити по воротах Бущана.

По перерві Динамо вийшло відіграватися. Перша велика атака й удар Тимчика не завершилися успіхом. Невдовзі Кабаєв взяв реванш й таки відновив паритет в хаотичному моменті біля воріт Волинця. Дніпряни поступово вирівняли гру. Гостям не допомогли навіть три заміни – Волошин, Бражко і Дячук вийшли на поле замість Ярмоленка, Андрієвського і Михавка.

Повернення Бражка, звісно, принесло киянам найбільше користі. Опорник встиг і небезпечно пробити, і навісити на Ваната в район точки. Під завісу гри Шовковський кинув у гру навіть Супрягу. Той мав напівмомент для удару між двома захисниками – не пощастило. А невдовзі ще й Тимчик встиг схопити пряму червону за фол останньої надії.

Залишившись у меншості Динамо несподівано дотиснуло суперників. Бражко розігнав атаку, Супряга отримав передачу на підході до воротарського й скинув Ванату – 2:1. Дніпряни кинулися відіграватися, але не змогли пробити Бущана з двох спроб.

Динамо набрало 57 очок та продовжує переслідувати Шахтар (59 балів). СК Дніпро-1 йде 4-м з відривом у 4 пункти від Руха.