– Наступний цього літа буде Судаков. Ви хочете за нього отримати стільки ж, скільки за Мудрика, більше? Є якась планка?

– Не знаю, скільки. Я знаю, що президент хоче великі гроші. Якби він захотів отримати 40-45 мільйонів – віддав би вже Наполі. Але це унікальний футболіст.

– Чим?

– Дивитеся ігри збірної, Шахтаря?

– Я маю уявлення, мені цікава ваша думка.

– Це футболіст, якому 20 років, у якого божевільна техніка, обсяг роботи, голова на місці. Таких футболістів сьогодні мало в Європі.

– Я якраз хотів сказати, що таких футболістів у Європі, в принципі, достатньо.

– Дайте мені трьох 20-річних футболістів рівня Судакова.

– Ну, так, якщо говорити про вік…

– Є Модрич, але йому 38 років.

– Була дуже дивна історія з продовженням контракту Судакова. Тому що в нього й так був довгий контракт, а тут раптом ще раз продовжили. За моєю інформацією, Шахтар це зробив для того, щоби в новому контракті забрати клаусулу, яка була 60 млн євро. Можете спростувати чи підтвердити?

– Чесно, не знаю. По-моєму, до цього в нього була сума 100 млн.

– За моєю інформацією, була 60, але в новому контракті її тепер немає. І це означає, що ви можете й хочете продати Судакова більше, ніж за 60.

– По-перше, знаєте, чому Судаков отримав контракт? Тому що президент нашого клубу поважає завжди, коли футболіст отримує велику пропозицію та не йде. І завжди клуб іде назустріч футболісту та пропонує новий контракт.

– Підвищують зарплату?

– Так. Це називається повага. І справедливість. Друге. Цифра, за яку Судаков піде, – я впевнений, вона буде дуже велика.

– Більше 60?

– Я впевнений, що так. Тому що він коштує таких грошей, – сказав Срна під час інтерв'ю для KDK.