Ла Ліга, 32-й тур

Жирона – Кадіс – 4:1

Голи: Гарсія, 9, Мартін, 22, Довбик, 71, Порту, 83 – Ескаланте, 81

Каталонці відновили інтригу в турнірній таблиці, впевнено розгромивши представника нижньої частини таблиці. Не завадила навіть відсутність Віктора Циганкова. Натомість його земляк Артем Довбик знову потішив вболівальників голом.

Жирона змогла забезпечити комфортний результат вже в першому таймі. Спочатку Ерік Гарсія головою завершив майстерний розіграш кутового, а через декілька миттєвостей Іван Мартін подвоїв перевагу своєї команди точним ударом у кут воріт.

Артем Довбик більшість поєдинку був непомітним, однак піти з поля без забитого м'яча не зміг. На 71 хвилині українець отримав передачу від партнера, яку прийняв спиною до воріт. Одного ефектного замаху вистачило, щоб покласти захисника на землю і відправити м'яч у сітку – 3:0. У підсумку це четвертий гол нападника у останніх трьох матчах Ла Ліги.

Пізніше Кадіс зміг відквитати один м'яч, але одразу пропустив знову. Прудкий Порту скористався помилками суперників і збільшив перевагу "червоно-білих". У підсумку підопічні Мічела змогли скоротити відставання від другої Барселони – відрив складає лише два очки. Щоправда, у "блаугранас" матч в запасі. Окрім того, Жирона стовідсотково зіграє у єврокубках у наступному сезоні.