Англійська Прем'єр-ліга. 34-й тур

Лутон – Брентфорд – 1:5

Голи: Беррі, 90+2 – Вісса, 25, 45+1, Піннок, 62, Льюїс-Поттер, 64, Шаде, 86

Шеффілд Юнайтед – Бернлі – 1:4

Гол: Хамер, 52 – Бруун Ларсен, 38, Ассіньйон, 40, Фостер, 58, Гудмундссон, 71

Брентфорд з допомогою українського півзахисника Єгора Ярмолюка розгромив новачка ліги Лутон. "Бджоли" змогли забезпечити комфортну перевагу ще в першому таймі – дублем відзначився нападник Вісса. Після перерви господарі пропустили ще тричі: Піннок замкнув передачу з кутового, а Льюїс-Поттер виявився найспритнішим на дальній стійці. Ярмолюк з'явився на полі на 83 хвилині, а незабаром його клуб збільшив перевагу. Лутон у відповідь відзначився одним м'ячем наприкінці гри.

У підсумку Лутон продовжує посідати 18 сходинку, що дозволяє Евертону Віталія Миколенка збільшити відрив від зони вильоту. "Іриски" поки йдуть 16-ми та мають дві гри в запасі.

Бернлі розбив Шеффілд Юнайтед у битві аутсайдерів. Команди посідають дві останні сходинки АПЛ, тому відчайдушно намагались боротись за дорогоцінні очки. Сильнішим став клуб легендарного екс-гравця Ман Сіті Венсана Компані. Гості здобули впевнену перемогу та подарували надії своїм вболівальникам – відрив від безпечного місця за межами зони вильоту (17) складає лише три очки.