Англійська Прем'єр-ліга. 33-й тур

Бернлі – Брайтон – 1:1

Голи: Браунхіл, 75 – Муріч, 79 (автогол)

Брентфорд – Шеффілд Юнайтед – 2:0

Гол: Арбластер, 64 (автогол), Оньєка, 90+3

Манчестер Сіті – Лутон – 5:1

Голи: Хасіока, 2 (автогол), Ковачіч, 64, Холанд, 76 (пен.), Доку, 87, Гвардіол, 90+3 – Барклі, 81

Ноттінгем Форест – Вулверхемптон – 2:2

Голи: Гіббс-Вайт, 45+1, Данілу, 57 – Кунья, 40, 62

Манчестер Сіті після гольової перестрілки з Реалом в чвертьфіналі Ліги чемпіонів легко впорався з аутсайдером АПЛ. Вже на 2-й хвилині Хасіока невдало підставився під удар Холанда і оформив автогол. По перерві "містяни" забили ще 4 м'ячі. Відзначилися Ковачіч, Холанд (з пенальті), Доку і Гвардіол. Між побиттям Барклі відповів голом престижу.

Манчестер Сіті продовжує лідирувати в турнірній таблиці, набравши 73 очки. У Арсенала і Ліверпуля по 71 пункту в активі та по матчу в запасі. Ерлінг Холанд – найкращий бомбардир АПЛ з 20 голами у цьому сезоні.

Ще один аутсайдер Бернлі розписав нічию з Брайтоном. Браунхіл відкрив рахунок на 75-й хвилині. Муріч за мить записав у свій пасив автогол. Підопічні Де Дзербі (44 очки) втратили шанс випередити Челсі (44) в таблиці. Команда Компані – передостання з 20 пунктами.

Брентфорд переграв Шеффілд Юнайтед. Єгор Ярмолюк вийшов на заміну на 79-й хвилині та допоміг довести матч до переможного. Оньєка поставив крапку на 90+3 хвилині. Ще перед тим Арбластер забив автогол. Шеффілд продовжує лежати на дні (16 очок). Брентфорд йде всередині таблиці (32 бали).

Ноттінгем і Вулверхемптон розписали результативну нічию. Кунья відкрив лік голам у першій половині, а в другому таймі врятував нічию для "вовків". У складі Ноттінгема забивали Данілу та Гіббс-Вайт. 1 бал допоміг господарям вирватися із зони вильоту. Вулверхемптон набрав 43 пункти.