Експерти з порталу Football.london, прогнозуючи склад лондонського Арсенала на поєдинок проти Вулверхемптона, переконані – український оборонець "канонірів" Олександр Зінченко, який провів на лаві для запасних весь матч 1/4 фіналу Ліги чемпіонів проти мюнхенської Баварії (0:1), сьогодні має вийти зі старту.

Аргементи наступні: "Було дещо несподівано побачити Зінченка незадіяним проти Баварії, коли Арсеналу треба було відіграватися. З його атакувальними здібностями можна очікувати, що він вийде у старті проти виснажених "вовків", – йдеться в матеріалі.

Склад Арсенала на гру проти Вулвз за версією Football.london.

Воротар: Райя.

Захисники: Вайт, Саліба, Магальяес, Зінченко.

Півзахисники: Райсс, Едегор, Хаверц.

Нападники: Сака, Жезус, Троссар.

Після 32-х турів Арсенал має в доробку 71 заліковий бал та займає другий щабель у турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги. Відставання від чинного чемпіона АПЛ Манчестер Сіті складає два очка.

Олександр Зінченко в поточному сезоні зіграв за Арсенал 32 матчі в усіх офіційних турнірах: 1 гол, 2 результативні передачі.

Поєдинок 33-го туру АПЛ проти Вулверхемптона "каноніри" зіграють сьогодні, 20 квітня. Початок гри о 21:30 за київським часом.