Ліга чемпіонів, 1/4 фіналу, другий матч

Баварія – Арсенал – 1:0 (Перший матч 2:2)

Голи: Кімміх, 63

У першому поєдинку чвертьфіналу ЛЧ Арсенал та Баварія розписали бойову нічию, зберігши інтригу на матч-відповідь. Український захисник "канонірів" Олександр Зінченко у протистоянні так і не виступив. Замість нього в стартовому складі з'явився Такехіро Томіясу.

Вболівальники Баварії з початку поєдинку гнали свою команду вперед, але голів у першому таймі так і не дочекалися.

Втім, кілька цікавих моментів німцям таки вдалося організувати. На старті поєдинку Кейн пробив зльоту, але повз праву стійку. Згодом Мусіала змусив попрацювати Раю, вдаривши здалеку. Але й підопічні Мікеля Артети знайшли, чим відповісти: на 29-й хвилині Едегор із зони перед штрафним запустив м'яч, а той зрикошетив у лівий кут – Нойєр ледь упіймав. До завершення першої 45-хвилинки м'яч залишився під контролем Баварії.

Другий тайм мюнхенці розпочали значно бадьоріше. Вже на 47-й хвилині Горецка головою замикав подачу від Кімміха, та поцілив у верхній каркас, тож Геррейру добивав – Рая парирував. Згодом підопічні Томаса Тухеля таки вийшли вперед: Кімміх у падінні головою замкнув подачу Геррейру з лівого флангу.

Під завісу зустрічі Баварія ненадовго втратила м'яч, дозволивши Арсеналу організувати декілька атак, втім, швидко повернула шкіряного та сповільнила гру. На 86-й хвилині Нкетіа замінив Томіясу, остаточно поховавши надії побачити на полі Олександра Зінченка.

Господарям вдалося втримати мінімальну перемогу та здобути путівку до півфіналу ЛЧ. За мідсумком двох матчів 2:2 та 1:0. Наразі Ман Сіті та мадридський Реал у паралельному поєдинку визначають, хто ж стане суперником Баварії Мюнхен у 1/2 фіналу Ліги Чемпіонів.