"Шахтарю зробили хорошу пропозицію щодо мого трансферу, але він її відхилив. Ми швидко закрили цю тему, і я сконцентрував всю увагу на своєму клубі.

Сподіваюся одного дня отримати велику пропозицію трансферу і працюю для цього. Я не можу назвати чи виділити одну лігу. Я розглядаю п'ятірку найкращих ліг Європи. Але зараз я гравець Шахтаря і намагаюся якнайкраще викладатися за цей клуб.

Це, звичайно, приємно, що мене пов'язують з Арсеналом Мікеля Артети. Але я, чесно кажучи, не надто на це реагую. Я хочу якомога більше зосередитися на своєму футболі, своєму розвитку та своїй команді. Зараз я гравець Шахтаря і маю великі амбіції.

Влітку відбудуться чемпіонат Європи та Олімпійські ігри, я хочу не забувати про ці турніри", – розповів Судаков у інтерв'ю Бену Джейкобсу для CaughtOffside.

Нагадаємо, раніше Георгій продовжив контракт з "гірниками" до 31 грудня 2028 року. За інформацією інсайдера Фабріціо Романо, в угоді прописана клаусула у 150 мільйонів євро. Вона активується у літнє трансферне вікно.