"Участь в Олімпійських Іграх – це знаменна подія для України, для її футбольної історії. Все ж таки вперше наша команда виборола право через чемпіонат Європи пробитися на Олімпіаду. Всі ми прекрасно усвідомлюємо значущість цього досягнення. Я впевнений, що кожен з футболістів хоче взяти участь в Олімпійських Іграх. Переконаний, що при належному підході до цього питання та при якісній підготовці наша команда може досягти не просто виходу з групи, а значно більшого.

Вважаю, що тренерському штабу та УАФ колегіально потрібно зробити так, щоб тих гравців, які відповідають рівню Олімпійської збірної і яких хоче бачити Руслан Ротань та його асистенти, у їхніх клубах відпустили. Звичайно, у цьому питанні буде непросто, адже є національний чемпіонат та певні завдання щодо виступу в ньому у кожного з його учасників. Проте, я все ж надіюсь, що геть усі представники наших клубів максимально проникнуться розумінням того, що відбувається.

Це історичний момент, знакова подія. Тому мало вірю в те, що знайдуться люди, які житимуть інтересами своїх команд, а не Олімпійської збірної та України. Впевнений, що таких не буде, а тренери клубів УПЛ захочуть, щоб їхні представники представляли нашу державу на Олімпіаді. Це такий спортивний форум, який не забувається і, можливо, буває раз у житті", – сказав Єзерський в інтерв'ю Sport.ua.

Додамо, що футбольний турнір на Іграх у Парижі розпочнеться 24 липня.