"Наскільки мені відомо, Коноплянка завершив кар'єру. З того, що знаю я, зараз Коноплянка в тандемі з Романом Зозулею планують займатись агентською діяльністю.

Останнім часом отримав кілька несподіваних підтверджень, що Коноплянка та Зозуля вже займаються агентським бізнесом у тандемі. Комунікують як із юними футболістами, так і з готовими статусними, за українськими мірками. Я вважаю, що це класно.

Це може стати великим плюсом для українського футболу: Коноплянка та Зозуля – люди, які частину кар’єри провели в Європі та мали набити там достатню кількість футбольних контактів. Якщо вони завдяки цим контактам будуть здатні влаштовувати українців у хороші європейські клуби на хороші фінансові умови або завдяки своїм контактам зможуть приносити українським клубам хороші гроші на трансферах, якщо вони зможуть наводити в українські клуби іноземців за адекватні гроші, ну скажіть, хіба не будуть у виграші все?

Зараз – тільки зародження і попереду ще дуже багато роботи. Я вважаю, що це реально може бути цікавою футбольною історією", – розповів Вацко у програмі Вацко on Air.

Нагадаємо, Коноплянка з січня перебуває без команди. Останнім його клубом був румунський Клуж.