УПЛ, 23-й тур

ЛНЗ – Верес – 1:0.

Гол: Хобленко, 49.

Ігрові очки більше потрібні були Вересу, який перебуває у складному становищі: навіть перемога не дозволила б йому залишити небезпечну зону перехідних матчів.

ЛНЗ ж задачу на сезон, в принципі, виконав. Новачок закріпився в УПЛ, глобальних неприємностей у поточному чемпіонаті вже не буде. Тож, можна творити фундамент для майбутніх звитяг.

До очного протистояння суперники підходили на фоні емоційного піднесення, адже рівненський колектив у минулому турі розгромив Оболонь (3:0), а підопічні Дулуба не програли на виїзді Динамо (1:1). Хоча при цьому безвиграшна серія черкаського клубу сягнула вже 5 матчів (3 нічиї та 2 поразки).

Сказати, що гра була дуже цікавою – покривити душею. Перший тайм взагалі нагадував спринтерські забіги, хоча гострота час від часу виникала то біля одних, то біля інших воріт. У середині тайму різко погіршилися погодні умови: піднявся вітер, почалась злива.

Команди пішли на перерву за нулів на табло. І одразу пролунав сигнал повітряної тривоги.

Виходу на другий там довелося чекати майже годину. Але одразу по перерві глядачі побачили гол: відзначився Хобленко, який замкнув флангову передачу.

Після цього гра пожвавішала, моменти буди у обох команд. Та все ж ЛНЗ був ближчий до того, щоб подвоїти перевагу, ніж Верес – щоб відігратися.

Перемога черкаського клубу не внесла серйозних коректив до таблиці УПЛ. ЛНЗ з 29-ма очками перебуває на 9-й сходинці. Верес – з 19-ма бореться за виживання. Наразі він 13-й.