Футболіст-невдаха насмішив мережу своєю заявою. Він вважає несправедливим, що українець Олександр Зінченко виступає за лондонський Арсенал, а росіянин змушений мучитись на Сахаліні.

"Одного разу до нас на турнір пам'яті Вахрушева приїжджали Шахтар та київське Динамо. За Шахтар грали Віктор Коваленко та Олександр Зінченко. Ми цей Шахтар рилом возили. А тепер… Зінченко в Лізі чемпіонів з Арсеналом, а я на Сахаліні. Як це працює? Не розумію", – сказав у відчаї росіянин.

Також Марченко додав, що, на його переконання, якщо його на кілька місяців відправити до Манчестер Сіті, то він легко вийде на рівень Зінченка.

"Зараз, думаю, мене в Манчестер Сіті закинути, я місяць потренуюсь і буду на такому ж рівні", – заявив російський футболіст, чим спровокував купу жартів на свою адресу від інтернет-користувачів.

За даними статистичного порталу Transfermarkt російський футболіст Олександр Марченко на піку своєї кар'єри у 2019 році вартував 250 тис. євро. Зараз гравець не являє собою трансферної цінності, тому портал не вказує його актуальну вартість.

Для порівняння, гравець збірної України Олександр Зінченко зараз має найвищу трансферну вартість за весь час своєї професійної кар'єри та оцінюється в 42 млн євро.