Власник вілли, яку турок орендував після трансферу в Барселону, подав позов до суду на екс-футболіста за спричинення збитків на загальну суму в 230 тисяч євро. Про це повідомляє Marca.

Справа наразі знаходиться на розгляді суду Барселони. Іспанським ЗМІ вдалося отримати доступ до експертного звіту. У ньому йдеться про те, що Арда Туран не доглядав належним чином за орендованою віллою в муніципалітеті Асплугас-да-Льобрегат, що оцінюється у 18 мільйонів євро.

Власник стверджує, що коли футболіста не було вдома, його друзі могли влаштовувати в будинку "дикі вечірки", які завдали численних збитків. Він зауважив, що вони використовували штори як гойдалки для секс-ігрищ, зокрема свінгерства. За присутності турка ситуація на краще не змінювалася.

"Вони позалишали сліди від сигарет скрізь, навіть на меблях. Коли вони дивилися футбол, могли кидатися пультом від телевізора у басейн. Це коштувало мені тисяч євро!" – зазначив орендодавець Турана.

Водночас позивач зізнається, що спочатку ставлення Арди до будинку було геть іншим. Перед заселенням він навіть продезінфікував віллу, аби знищити біологічні залишки попередніх "немусульманських" мешканців.

Нагадаємо, Туран належав Барселоні із 2015-го по 2020 рік, після чого перебрався до Галатасарая і там у 2022-му завершив кар'єру футболіста. Наразі він є тренером Еюпспора – лідера Першої ліги Туреччини.