Після вдалого трансферу Анатолія Трубіна із Шахтаря португальський гранд аналізує весь український трансферний ринок талантів. Найкраще враження склав саме Слюбик.

За інформацією Sport.ua, це покупка на перспективу. У Лісабоні бачать потенціал для подальшого зросту майстерності українця і сподіваються, що у майбутньому він зможе замінити капітана команди 36-річного Ніколаса Отаменді. Чинний чемпіон світу у складі збірної Аргентини має контракт з португальським грандом до літа 2025 року, після чого залишить Лісабон. Тоді й настане час Слюбіка, який має стати стовпом оборони Бенфіки на найближчий час.

Контракт 20-річного Богдана Слюбика з Рухом розрахований до 2027 року. Наразі вихованець львівського клубу є однією з найважливіших осіб у його складі. У поточному сезоні він зіграв 24 матчі в УПЛ, в яких забив 2 голи.

Трансферна ціна його поки що невелика (на Transfermarkt вона становить 700 тис. євро), але може незабаром зрости з урахуванням того, що Слюбік нещодавно був включений до списку кандидатів на здобуття премії Golden Boy.