Матч Барселона – ПСЖ відбудеться 16 квітня. Стартовий свисток пролунає о 22:00 за київським часом.

Надійний букмекер FAVBET вважає фаворитом Барселону. Коефіцієнт на перемогу каталонців у основний час становить 2,24. Звитягу ПСЖ на чужому полі експерти оцінили коефіцієнтом 3,10. Нічия помножить ставку на 3,90.

На прохід Барселони у півфінал Ліги чемпіонів ставлять з коефіцієнтом 1,27. На прохід парижан – 3,85. Фахівці очікують на результативний поєдинок. Тотал більше 2.5 голів оцінили коефіцієнтом 1,47. На аналогічний тотал менше – 2,74.

На те, що Кіліан Мбаппе відзначиться забитим м'ячем дають коефіцієнт 2,10. На гол Роберта Лєвандовскі – 2,30, а на таку ж результативну дію Жоау Феліша – 3,10.

Попри статус андердога, що трапляється з Барселоною не так вже й часто, команда Хаві перестріляла парижан на їхньому полі з рахунком 3:2. Каталонці не програють ще з того моменту, як тренер оголосив, що влітку піде у відставку. А це вже 13 матчів поспіль.

До поразки у першому поєдинку чвертьфіналу ПСЖ йшов без поразок у 27 матчах поспіль (в усіх турнірах). При цьому, лише вісім з цих ігор завершились з нічийним результатом. У вирішальному протистоянні парижанам не допоможуть травмовані Серхіо Ріко та Преснель Кімпембе.

У Барселони також двоє хворих – Алехандро Бальде і Гаві. Ще двоє – Андреас Крістенсен і Серхі Роберто – не зіграють через перебір "гірчичників". Втрата данця, ймовірно, буде найбільш помітною, оскільки саме він вирішальним голом на 77-й хвилині приніс каталонцям перемогу в першому матчі та гандикап в домашньому поєдинку.