– Це нісенітниця, суцільний наклеп, в якого немає жодних підстав. Жодного скандалу, жодних санкцій бути не може. Мої юристи зараз займаються цим питанням. Це замовний матеріал, наклеп, з яким будуть розбиратись мої юристи. Хто і з якою ціллю це запустив.

– Але, наскільки розумію, у вас дійсно є ось ця компанія в Естонії, про яку йдеться, що через неї начебто організували схему?

– Вона є, так. Кожен громадянин України може мати фірму за кордоном. В цьому новини нема. Ця фірма функціонує вже багато років, бо я працюю не тільки в Україні. Але це вже інше питання. Жодних порушень немає. Все було згідно з футбольним законодавством, – сказав Люндовський в коментарі Tribuna.com.

Нагадаємо, раніше видання Sport.ua повідомило, що до Жирони надійшов запит від юристів, які припускають, що Олексій Люндовський порушив певні фінансові домовленості в угоді між каталонцями та футбольним агентством Alik Football Management.

Крім цього, наразі перевіряється, чи не міг агент Артема Довбика увійти в змову з іншими особами та вчинити економічний злочин, щоб уникнути оподаткування в Україні. Для цього Люндовський, начебто, зареєстрував у Естонії юридичну особу зі схожою назвою на ту, що в українського агентства.