Ла Ліга, 31-й тур

Мальорка – Реал Мадрид – 0:1

Гол: Чуамені, 48

Український голкіпер мадридського Реала Андрій Лунін вже традиційно з'явився у стартовому складі. На виїзді "вершкові" здолали Мальорку.

У першому таймі Реал ніяк не міг голом завершити свої атаки. Втім, гості тотально контролювали м'яч. Вже на 31-й хвилині Луніну довелося рятувати команду: Раїльйо в центрі штрафного завершував подачу кутового ударом головою, але наш земляк парирував на лінії воріт. Відразу ж після цього Беллінгем відповів небезпекою, та влучив у каркас воріт.

По перерві Чуамені вивів підопічних Анчелотті вперед, підібравши м'яч у штрафному та вгативши у дев'ятку. На 67-й хвилині Вінісіус закрутив м'яч прямо до рук кіпера. За декілька миттєвостей знову довелося попрацювати українцеві: Дардер спрямував потужний удар в лівий верхній кут, але Лунін відзначився блискучим сейвом.

Під завісу зустрічі наш земляк відхопив "гірчичник". Ба більше, на останніх секундах українець ледь не привіз гол, не втримавши втримати м'яч у боротьбі з Мурікі.

Мінімально здолавши Мальорку (1:0), Реал зміцнив лідерство в Ла Лізі (78 очок). На 2-й сходинці розташовується Барселона з 67-ма балами, а замикає трійку лідерів Жирона (65 очок.