Плани футболіста розкрила колишня тенісистка Ольга Янчук, яка є мамою дитини Родрігеса. "Я в курсі усіх ситуацій Жерсона. Ми на зв'язку щодня. Насправді багато пишуть неправдивого. Зараз він тренується у Словаччині, і в нього все добре. У наступному матчі він повинен грати.

Коли я все це читаю у ЗМІ, то також ставлю йому питання. Він відповідає: "Можеш нічого не читати. Питай напряму в мене. У мене все добре".

Пишуть, що його зі збірної Люксембургу можуть виключити? Наскільки я знаю, то ситуація зараз 50/50. Від Жерсона я не чула, що це вже ухвалене рішення. Я все ж відштовхуюся не від новин у пресі, а від його слів.

Як у Жерсона складалися відносини із тренерами Динамо? Я в це особливо не влізала. Більше намагалася підтримувати, коли він травмувався, або у нього щось не виходило. Знаю, що він добре спілкувався із Мірчею Луческу. Завжди, коли приходив, то казав про нього щось позитивне. Тому в мене склалося враження, що в них був хороший контакт.

У Жерсона ще рік контракту із Динамо. Він казав мені, що не збирається повертатися. Іноземці все ж трішки інакше сприймають війну. Думаю, він залишиться грати у Європі. Зараз йому подобається в Словаччині", – розповіла Янчук в інтерв'ю Sport-Express.

Нещодавно футболіст вляпався у черговий скандал. Він не повернувся вчасно у Слован з табору збірної Люксембургу. Жерсона начебто навіть хотіли вигнати з братиславського клубу, але дали шанс реабілітуватися.