Ліга Європи. 1/4 фіналу. Перші матчі

Байєр – Вест Хем – 2:0.

Голи: Хофман, 83, Боніфас, 90+1.

Ліверпуль – Аталанта – 0:3.

Голи: Скамакка, 38, 61, Пашаліч, 83.

Серед усіх турнірів, у яких грають підопічні Хабі Алонсо, саме у Лізі Європи перемоги їм даються найважче. Так, груповий етап був пройдений на одному диханні і без жодних проблем. Але згадайте 1/8 фіналу, де в іграх с Карабахом все трималося на волосинці. А Вест Хем – це зовсім не Карабах.

Провалів у обороні цього разу не було. Байєр давив, про що свідчить, хоча б, статистика ударів у першому таймі 18:1. Але продавити Вест Хем вдалося лише двічі: на 83-й хвилині відзначився Йонас Хофманн, а на 90+1 Віктор Боніфас.

У цій парі все остаточно вирішиться у матчі-відповіді 18 квітня.

У паралельному матчі головний фаворит Ліги Європи Ліверпуль зустрічався з Аталантою. Команда Юргена Клоппа у останньому сезоні тренера на чолі "червоних" хотіла би попрощатися з ним, завоювавши трофей. І, здавалося, у Лізі Європи це зробити легше, ніж у АПЛ, з її шаленою конкуренцією.

Але іншої думки буда Аталанта. Повністю віддавши перевагу господарям, італійці чудово скоритсталися з помилок суперників. У першому таймі відзначився Джанлука Скамакка. Він же по перерві подвоїв перевагу італійців. А довершив розгром Маріо Пашаліч.

0:3 Ліверпуль у нокауті. І гра-відповідь тут перетворюється на формальність.