УПЛ. 23-й тур

Чорноморець – Олександрія – 3:2

Голи: Бойчук, 10, Путря, 18 (п), Єрмаков, 44 – Шулянський, 45+1, Бєляєв, 53

Вилучення: Феррейра, 14

Чорноморець вирвався вперед уже в дебюті зустрічі. Васильєв розрізною передачею знайшов Брагару, той увірвався у штрафний, але влучив у Шевченка. Однак на добиванні вдало зіграв Бойчук – 1:0.

За лічені хвилини становище Олександрії погіршив Феррейра, який грубо зніс Штогріна у карній зоні. Арбітр Штурман відправив португальського захисника достроково у роздягальню і призначив 11-метровий. Пенальті впевнено реалізував Путря.

Ще до перерви "моряки" довели до розгромного. Бадібанга прострелив на дальню стійку, Штогрін прийняв і пробив з гострого кута, а Єрмаков завершив справу, забивши у порожні ворота. Втім, у компенсований час підопічні Руслана Ротаня скоротили відставання – відзначився Шулянський.

На старті другого тайму Олександрія в меншості продовжила відігруватися. Бєляєв скористався обрізкою Брагару і прошив Шевченка – 2:3.

Інтрига збереглася до кінця поєдинку, але команда Романа Григорчука втримала перемогу. Зараз одесити перебувають на восьмому місці в УПЛ (29 очок). Олександрія розташувалася на 11-й позиції (24 залікові бали). Лідирує Шахтар (46 пунктів).