Ліга 1. 28-й тур

ПСЖ – Клермон – 1:1

Голи: Рамуш, 85 -- Кейта, 32

Зазначимо, що перемогу над останньою командою ліги Луїс Енріке збирався здобути малою кров'ю. Склад на гру був переважно ротаційним, що не дивно, якщо мати на увазі наступний матч Ліги чемпіонів із Барсою. Тож, гра з Клермоном могла бути розглянута, як розминка.

Але неприємності для ПСЖ почалися вже у самому початку. На 8-й хвилині після зіткнення травму отримав Норді Мукієле, і його були змушені замінити. Далі – гірше. На 32-й хвилині господарі пропустили. Відзначився Хабіб Кейта – 0:1. У компенсований час першого тайму ПСЖ, правда, зміг забити. Але арбітр, після перегляду VAR, гол не зарахував, побачивши порушення зі сторони парижан під час розвитку атаки.

Після першого тайму – 0:1. І це за повної переваги ПСЖ у всіх показниках!

На 67-й хвилині Луїс Енріке зробив аж три заміни, кинувши в бій "важку артилерію" – Лі Кан Іна, Маркіньоса та Кіліана Мбаппе. Для останнього, до речі, це був 300-матч у лізі.

Після перерви гравці ПСЖ випробували на міцність, штанги та поперечину воріт суперників, у кількох епізодах чудовими сейвами відзначився голкіпер Клермона Массамба Ндіайє.

Клермон тримався до 85-ї хвилини, але не втримався. Рамуш врятував ПСЖ від ганьби.

Подвиг Клермона у турнірному значенні нічого не змінив. ПСЖ – залишається безперечним лідером, а гості – не зуміли залишити останнє місце.