Серія А. 31-й тур

Мілан – Лечче – 3:0

Голи: Пулішіч, 6, Жиру, 20, Леау, 57

Вилучення: Крстовіч, 45

Мілан вразив ворота аутсайдера вже на шостій хвилині. Чуквуезе пошматував оборону Лечче і пасом знайшов Пулішіча на підступах до штрафного. Американець ефектним ударом закинув м'яч за комірець голкіперу гостей.

Ще до екватору першого тайму "россонері" подвоїли перевагу. Адлі подав з кутового, а Жиру витончено замкнув головою, записавши у свій актив 13 м'яч у поточному сезоні Серії А. Таким чином 37-річний француз вийшов на третє місце у бомбардирських перегонах Серії А.

На останній хвилині стартового тайму Лечче залишився в меншості. Форвард гостей Крстовіч отримав пряму червону картку за брутальний удар ногою по корпусу Чуквуезе.

У другому таймі Мілан довів рахунок до розгромного. Адлі розкішною розрізною передачею влаштував тет-а-тет з воротарем для Леау. Рафа переміг у цій дуелі – 3:0.

Після цієї ефектної перемоги Мілан залишається на другій сходинці в Серії А, маючи в активі 68 очок. Від Інтера підопічні Стефано Піолі відстають аж на 11 залікових балів. Лечче перебуває на 13-й позиції (29 пунктів).