Перед матчем з Арсеналом наставник мюнхенців Томас Тухель розкрив невтішні подробиці для вболівальників німецького клубу. Фахівець повідомив, що у першому матчі чвертьфіналу Ліги чемпіонів не зможуть зіграти п'ять ключових гравців.

Відомо, що травми отримали голкіпер Мануель Нойєр, крайній захисник Нуссаїр Мазрауї, юний хавбек Александр Павловіч та зіркові вінгери Кінгслі Коман та Лерой Сане.

"П’ятеро потенційних гравців стартового складу отримали травми. Тому наші тактичні можливості та конкуренція дуже обмежені. Ситуація з травмами цього сезону шалена. За останні тижні у мене було кілька ідей щодо того, як ми хочемо зіграти проти Арсеналу, і що ми могли б спробувати в останніх іграх, але нам постійно не вистачає гравців, які відіграють важливу роль у цих планах, починаючи з Нойєра і закінчуючи вінгерами", – сказав Тухель на прес-конференції.

Нагадаємо, вже 9 квітня Баварія зіграє проти Арсенала, за який виступає Олександр Зінченко. Зустріч відбудеться в рамках першого чвертьфінального поєдинку Ліги чемпіонів. Матч-відповідь пройде 16 квітня.