Бундесліга, 26-й тур

Дармштадт – Баварія – 2:5

Голи: Скарке, 28, Вільгельмссон, 90+5 – Мусіала, 36, 64, Кейн, 45+1, Гнабрі, 74, Тель, 90+3

Останніми тижнями Баварія знову змогла набрати форму. Спочатку підопічні Томаса Тухеля взяли реванш у Лаціо (3:0) у ЛЧ, а минулими вихідними знищили Майнц з рахунком 8:1. Матч проти новачка чемпіонату Німеччини теж склався на користь мюнхенців.

Баварія від початку поєдинку атакувала суперника, втім, відкрити рахунок вдалося саме господарям поля – відзначився Скарке. Та невдовзі Мусіала відновив паритет ударом зблизька. Ще до перерви Харрі Кейн вивів команду гостей вперед. Форвард відправив м'яч у сітку головою, відреагувавши на ідеальну передачу від Кімміха.

По перерві голкіпер Дармштадта знову не впорався із ударом Мусіали. До слова, це вже 8-й забитий м'яч Джамала у нинішній кампанії Бундесліги. На 74-й хвилині Мусіала асистував Гнабрі. Вже у компенсований час команди знову обмінялися голами. Спочатку відзначився 18-річний французький форвард Баварії Матіс Тель, а вже за декілька миттєвостей йому відповів Оскар Вільгельмссон.

Здолавши Дармштадт з рахунком 5:2 Баварія розташувалася на 2-му місці чемпіонату Німеччини (60 балів). Натомість очолює таблицю все ще непереможний Байєр Леверкузен. В його активі 67 очок.