Поєдинок відбудеться у неділю, 7 квітня. Старт о 17:30. Стежити за перебігом протистояння можна буде на платформі MEGOGO за наявності відповідної підписки.

Ліверпуль до цієї дуелі підходить у статусі лідера АПЛ. В активі мерсисайдців 70 очок. Однак Арсенал, який іде другим, відстає лише на два залікові бали. Натомість МЮ перебуває поза єврокубковою зоною – шосте місце, 48 пунктів.

Підопічні Юргена Клоппа у попередньому турі АПЛ впевнено обіграли Шеффілд (3:1). Натомість команда Еріка Тен Хага драматично поступилася Челсі. Лондонці вигризли перемогу, двічі забивши у компенсований час (4:3).

Надійний букмекер FAVBET безперечним фаворитом поєдинку на Олд Траффорд вважає Ліверпуль. Коефіцієнт на перемогу мерсисайдців – 1,69 бала. На перемогу МЮ – 4,95. Ціна нічиєї – 4,75.

Фахівці очікують на результативну зустріч. Коефіцієнт на стандартний тотал більше 2,5 становить 1,37 бала. На аналогічний тотал менше – 3,10.

Найімовірнішим автором голу букмекери вважають бомбардира Ліверпуля Мохамеда Салаха (1,95). Також високо оцінюють шанси його одеоклубника Дарвіна Нуньєса (2,20).