Ла Ліга. 30-й тур

Реал – Атлетік – 2:0

Голи: Родріго, 8, 73

"Вершкові" без проблем здобули чергову перемогу в Ла Лізі, обігравши фіналіста Кубка Іспанії – Атлетік Більбао. Баскський клуб не зумів скласти конкуренцію лідеру чемпіонату та обірвав потужну серію без пропущених голів, яка тривала 4 матчі.

Відкрити рахунок підопічним Анчелотті вдалось вже на старті поєдинку. Справжнім шедевром відзначився Родріго. Бразилець протягнув м'яч через пів поля, змістився в центр і красивим ударом закрутив м'яч у дальню дев'ятку.

Хороший шанс подвоїти перевагу мав Браїм Діас, але влучив у стійку воріт суперника. Втім через декілька хвилин мадридці знову забили. Джуд Беллінгем вивів на ударну позицію Родріго, а той не змарнував нагоду і оформив дубль.

Андрій Лунін зумів оформити 9-й кліншит в сезоні. Українець не мав багато роботи – запам'ятався лише одним сейвом на старті другого тайму. Нападник Атлетіка Іньякі Вільямс з близької відстані розстрілював голкіпера збірної України, але той ідеально зайняв позицію і парирував потужний удар.

У підсумку Реал здобуває легку перемогу, зігравши останній матч перед чвертьфінальним двобоєм проти Ман Сіті в Лізі чемпіонів. В Ла Лізі клуб спокійно лідирує, маючи в активі 75 очок. Відрив від другої позиції складає 8 балів.