За інформацією видання Marca, остаточне рішення щодо підписання нового контракту з Луніним офіс клубу вирішив відкласти до літа.

"Повернення в основу національної збірної стало ще однією нагородою для воротаря, який ще не продовжив контракт з Реалом. Рішення відклали на літо, а завершення сезону в якості гравця старту може стати ключовим для нього", стверджує джерело.

Відомо, що чинний контракт українця діє до літа 2025 року, а тому в ЗМІ почали з’являтися різноманітні чутки про його подальшу долю у складі "вершкових".

Таким чином багато буде залежати від того, як Андрій зіграє на Євро, чи буде він на турнірі основним у команді Реброва, або поступиться місцем комусь з конкурентів.

Нагадаємо, Лунін перейшов до "королівського клубу" із Зорі у липні 2018 року. За цей час він тричі віддавався у оренду (Леганес, Вальядолід, Ов'єдо), а коли й був під рукою у тренерів мадридців, виконував роль другого воротаря. І лише у поточному сезоні, після травми Тібо Куртуа та невпевненої гри Кепи Аррісабалаги, став твердим першим номером.