Українська Прем'єр-ліга. 22 тур

Верес – Кривбас – 0:2

Гол: Кучеренко, 54 (автогол), Луньов, 89

Вилучення: Мрвальєвіч, 45+3

У попередньому турі Верес здобув першу перемогу під керівництвом Олега Шандрука, здолавши Чорноморець в Одесі. Тоді забивний новачок рівнян Мрвальєвіч відзначився третім голом у чотирьох матчах. Справи у Кривбаса йдуть ще краще: команда Вернидуба продовжує боротьбу з Шахтарем за лідерство в УПЛ.

У першій половині криворіжці не поспішали демонструвати свої чемпіонські наміри. Прінс вже на 9-й мав виводити гостей вперед, але метрів з 10 не влучив по воротах. Верес також створював моменти, але не такі гострі. Мрвальєвіч міг би вкотре зробити різницю на полі, але в одному з найнебезпечніших епізодів його усіма силами зупинив Стецьков. Чорногорець відмахнувся від суперника – обидва отримали по "гірчичнику". Після перегляду VAR арбітр вирішив дати бомбардиру Вереса червону картку замість жовтої.

У другому таймі господарі продемонстрували непогану гру в захисті, ще й у меншості. Кучеренко на 54-й зрізав м'яч у власні ворота, але і після цього команда не посипалася. Лише на 89-й Луньов зміг подвоїти, скориставшись фейлами гравців Вереса – 2:0.

Кривбас набрав 46 очок та зрівнявся з Шахтарем, у якого 2 матчі в запасі. Верес йде 14-м з 16-ма балами.